Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – når det hele koger over

Dagens anbefaling er noget af en præstation fra den engelske skuespiller og instruktør Philip Barantini og hans filmhold: Boiling point (2020). Filmen fremstår som et ”single-take” dvs. én lang optagelse af et enkelt kamera. Og så har den derudover en spændende historie.

Andy er chefkok på en populær London restaurant. Da han møder ind til aftens arbejde, vælter problemer ind. Restauranten er overbooket, der mangler råvarer og syndighedsmyndighederne har meldt sin ankomst. Samtidig har Andy flere problemer, både personligt og økonomisk, som han har brug for at løse. Da en gæst med nøddeallergi får serveret en dressing med valnødder, koger det hele over.
Barantini lavede filmen på baggrund af sin egen kort film med samme navn. Og i 2023 havde en miniserie med de samme karakterer premiere på BBC. Stephen Graham er en fornøjelse at se på i hovedrollen.

Se en trailer til filmen
Se filmen på Filmstriben

 

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredagsanbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til bibliotekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/section/film

Materialer