Begynderkogebog til unge, der vil lære at lave sund mad. Opskrifterne tager udgangspunkt i prisvenlige råvarer, og giver forslag til alle dagens måltider samt gode tips og nyttige tricks til at bruge rester. Indeholder både danske klassikere som f.eks. frikadeller men også poke bowls, grød, fish'n'chips og linsegryde
Emneord
madlavning
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.1
Bidragsydere
Beskrivelse
På omslaget: Meyers Madhus
ISBN
9788711917213
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
286 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
10 bøger om studiestart og voksenlivet
Sabbatåret er overstået, du er flyttet hjemmefra, og nu er det tid til et nyt kapitel. Her er 10 bøger, der gør dig klar til at tackle studiestart og voksenlivet som en boss.Læs mere - Nyhed
10 bøger om studiestart og voksenlivet
Sabbatåret er overstået, du er flyttet hjemmefra, og nu er det tid til et nyt kapitel. Her er 10 bøger, der gør dig klar til at tackle studiestart og voksenlivet som en boss.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Claus Meyer har revolutioneret den danske madkultur, og med denne bog er hans ærinde at give unge mennesker en god start i køkkenet. I stedet for kød med tilbehør, inviterer bogen på tilbehør og lader kød være et tilvalg. Hvis man interesserer sig for madlavning og klima og sundhed, er der masser af inspiration at hente i bogens meget varierede og velsmagende opskrifter. Og selvom bogen er ambitiøs både i omfang og ingredienslister, så er opskrifterne ikke komplicerede