Indeholder ca. 1.000 opskrifter på danske madklassikere samt andre retter til morgen, frokost og aften, og til hverdag og fest. Er revideret så den passer til den moderne families ønsker og madvaner
Detaljer om materialet
Type
Ebog
Sprog
dansk
Emnetal
64.1
Bidragsydere
Beskrivelse
Downloades i EPUB-format
ISBN
9788702249712
Udgave
1. i.e. ny e-bogsudgave
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Forlagets beskrivelse
Forlagets beskrivelse af: Frøken Jensens Kogebog af Kristine Marie Jensen
Ny udgave af den 'store danske nationalkogebog'...
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogens opskrifter får maden til at smage præcis som i farmors køkken, hvilket nok er et resultat af at bogen har været repræsenteret i de danske køkkener i flere generationer siden den udkom første gang i 1901. Opskrifterne er en opdateret og afbalanceret blanding af gamle madklassikere og nye retter, så man både kan genopfriske kendte retter og blive inspireret til nye køkkeneventyr